VANDERHEIJDENYACHTS SUPERIOR 2100ALU EXTERIOR

Superior 2100 ALU

Op maat gebouwde jachten

 

Volg uw droom en Van der Heijden Yachts volgt u. Of overtreft u zelfs in het bieden van prestaties van uw jacht die uw dromen te boven gaan. De Superior haalt een verbluffende snelheid van 40 knopen. Maar snelheid is niet het enige dat het biedt.

 

Sublieme verschijning

Naast uitstekende vaareigenschappen bij vol gas op open zee, maakt de uitgekiende romp de Superior ook gemakkelijk hanteerbaar tijdens het varen op de kleinere binnenwateren. Tientallen jaren expertise in de Nederlandse jachtbouw hebben geleid tot een model waarmee u zowel kunt genieten van het geluid van het water dat tegen de romp van uw Superior klotst als van de sensatie waarmee u met hoge snelheden de zee op gaat.

De contouren van de Superior zijn vloeiend en de uitlopende boeg is van een onbegrensde sierlijkheid. Dit harmonieuze ontwerp maakt het een echte Van der Heijden Yachts. De harde romp onder de waterlijn zorgt voor comfortabel en stabiel varen voor u en uw bemanning. De Flybridge geeft u de mogelijkheid om van de zon of een rustig briesje te genieten terwijl u met uw Superior naar de mooiste plekjes vaart. Samen met de prachtige buitenafwerking zal uw Superior een superieure uitstraling hebben in de jachthaven.

Nederlandse scheepswerf
Volledige constructie in eigen huis

Aangepaste en semi-aangepaste opties
Uitstekende vaareigenschappen

Technische details en opties

L.O.A. (meter)20,80
Breedte (meter)5,50
Diepgang (meter)1,30
Waterverplaatsing (ton)28
Water (liter)1000
Diesel (liter)4500
Vuilwatertank (liter)400
Motor vanaf (pk)2 x 800
Capaciteit6 gasten
CEA
MateriaalStalen romp met aluminium opbouw of volledig aluminium
VANDERHEIJDENYACHTS SUPERIOR 2100ALU EXTERIOR

    Neem contact op
    Bericht verzenden
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.