Werkwijze

Van inventarisatie tot aftersales

 

Bij Van der Heijden Yachts houden wij van een transparante werkwijze. Met meer dan 30 jaar ervaring als jachtbouwer kunnen wij onze klanten van A tot Z bijstaan. Met alle disciplines en expertise in de werf wordt er middels een efficiënt bouwproces gewerkt aan uw droom jacht.

U kunt het gehele proces live volgen. Wij zijn 6 dagen per week geopend en u bent altijd welkom om te kijken. Van der Heijden Yachts koopt belangrijke materialen zoals motoren en duurzaam plaatmateriaal groot in, zodat we kunnen werken vanuit voorraad. Levertijden voor de bouwfase van een nieuwe maatwerk jacht liggen hierdoor vaak een stuk lager. Reken op minimaal 10 tot 12 maanden tot uw droomjacht klaar is voor tewaterlating.

De hoge kwaliteit in duurzaam materiaalkeuze en vakmanschap zorgt voor een hoge restwaarde en uitstekende vaareigenschappen. Het brandstof gebruik van een Van der Heijden jacht is enorm gereduceerd door middel van een efficiënt onderwaterschip.

INVENTARISATIE

In één of meerdere gesprekken inventariseren wij al uw wensen en behoeften. Dit omvat specifieke details over ontwerp, functionaliteit, en persoonlijke aanpassingen. De mogelijke inruilwaarde van uw huidige boot wordt ook besproken.

 

ONTWERP

Alle punten uit de inventarisatiefase zetten wij om in een gedetailleerd bestek- en bouwspecificatie. Dit document, inclusief schetsen, vormt de basis voor een nauwkeurige offerte, of het nu gaat om een boot uit voorraad met specifieke aanpassingen of een volledig maatwerk jacht. Deze stap zorgt ervoor dat alle wensen en eisen duidelijk worden vertaald naar technische specificaties. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

 

BOUWEN

Alle expertises en disciplines zijn op onze werf aanwezig om samen met u een jacht met de hoogste en snelste bouw efficiëntie te realiseren. Van de kiel leggen, casco bouw, het snijden van materialen tot schilderwerk, timmerwerk, techniek, elektra en stoffering, elke stap wordt door eigen specialisten uitgevoerd. Wijzigingen tijdens de bouw zijn altijd mogelijk in overleg. U bent 6 dagen per week welkom om te komen kijken naar uw jacht.

 

AFTERSALES

Bij Van der Heijden Yachts bent u verzekerd van een excellent serviceniveau en uitgebreide after-sales. U heeft de mogelijkheid om de garantietermijn te verlengen tot 5 jaar in combinatie met een onderhoudscontract. Ons onderhouds- en serviceteam staat wereldwijd voor u klaar om uw jacht in optimale staat te houden. Dit garandeert dat uw vaartuig altijd voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en prestaties.

Nederlandse scheepswerf
Volledige bouw in eigen beheer

Custom en semi-custom opties
Uitstekende vaareigenschappen

    Nieuwsbrief
    Houd me op de hoogte
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.