VANDERHEIJDENYACHTS HAYDEN SEDAN EXTERIOR

Hayden Sedan

Op maat gebouwde jachten

 

In de Hayden komt het beste van Van der Heijden Yachts en ontwerpstudio Cor D. Rover samen. Met een romp van 13,50 meter is de Hayden een compact jacht, maar met een verbazingwekkende ruimtelijkheid. Onze geavanceerde modulaire bouwtechnieken maken het mogelijk om u meerdere versies van dit prachtige jacht aan te bieden. Deze technieken dragen ook bij aan een voordelige productie en geven ons de mogelijkheid om een jacht van hoge kwaliteit te bouwen voor een eerlijke prijs.

 

 

Sublieme verschijning

Aan boord van de Hayden ontdekt u de verbazingwekkende ruimte die hij biedt. Het maakt de Hayden het ideale jacht voor korte en langere reizen. De indeling van de Hayden is het resultaat van slim ontwerp en is ontworpen om u en uw gasten zich thuis te laten voelen. Een ruime mastercabin, dubbele badkamer, gastenhut, kombuis en grote salon geven u het gevoel in een veel groter jacht te zijn dan u in werkelijkheid bent.

Het jacht is zeer geschikt om alle binnenwateren van Europa en de kustwateren te ontdekken. Door zijn zeer compacte en handzame formaat ook prima om alleen mee te varen.

Nederlandse scheepswerf
Volledige constructie in eigen huis

Aangepaste en semi-aangepaste opties
Uitstekende vaareigenschappen

Technische details en opties

L.O.A. (meter)13,50
Breedte (meter)4,32
Diepgang (meter)0,85
Waterverplaatsing (ton)17
Water (liter)1000
Diesel (liter)1200
Vuilwatertank (liter)400
Motor vanaf (pk)2 x 280
Capaciteit4 gasten
CEB
MateriaalAluminium
VANDERHEIJDENYACHTS HAYDEN SEDAN EXTERIOR

    Neem contact op
    Bericht verzenden
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.