Phantom 80 Expedition

Op maat gebouwde jachten

 

Een nieuwe klasse jacht volledig van aluminium. Het royale gebruik van glas met uitzicht rondom is wat haar extra speciaal maakt! De Phantom 80 Expedition is een wonder van luxe ruimte.

 

Sublieme verschijning

De Van der Heijden Phantom heeft een vlakke rompvorm. De slanke romp met een volle boeg en een sierlijke achterkant geeft het schip een sublieme uitstraling met geweldige vaareigenschappen. Het interieur van de Phantom 80 Expedition is volledig op maat gemaakt voor een accommodatie van 8 gasten en 1 bemanningslid. Vanaf het moment dat u binnenstapt, voelt u de luxe van ruimte die aangenaam wordt gemaakt door de grote ramen. De Flybridge is ideaal om comfortabel en in stijl van het weer te genieten!

Dit model is uitgerust met een extra luxe flybridge, met een grill, koelkast, bar, ruime zitplaatsen en een verstelbaar lamellendak. Deze functies maken dit een geweldige plek om te cruisen en te genieten van een diner met een geweldig uitzicht.

Het achterdek is uitgerust met een grote bank, een professioneel vervaardigde tafel en een luifel. Het voordek is uitgerust met een brede bank en een zonnebed. Deze meubelstukken maken van het voordek een aangename plek om te vertoeven op een zonnige dag.

Nadat ons team van scheepsarchitecten het ontwerp heeft bepaald, brengen onze vakmensen het tot leven. Elk prachtig detail wordt op onze scheepswerf gemaakt en afgewerkt. Modern, elegant en zeer comfortabel, Phantom is een tijdloos jacht!

Nederlandse scheepswerf
Volledige constructie in eigen huis

Aangepaste en semi-aangepaste opties
Uitstekende vaareigenschappen

Technische details en opties

L.O.A. (meter)23,80
Breedte (meter)6,00
Diepgang (meter)1,00
Waterverplaatsing (ton)50
Water (liter)1000
Diesel (liter)6000
Vuilwatertank (liter)400
Motor vanaf (pk)2 x 800
Capaciteit8 gasten + 1 bemanning
CEA
MateriaalAluminium
Phantom 80 expedition fly exterieur

    Neem contact op
    Bericht verzenden
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.