Inruilwaarde

Laat de waarde van uw Van der Heijden jacht bepalen

 

Op zoek naar een luxe jacht en overweegt u uw huidige schip in te ruilen of te verkopen? Bij Van der Heijden Yachts bent u aan het juiste adres voor een waardebepaling.

We zetten hieronder alle voordelen op een rijtje:

Gemak

Van der Heijden Yachts kan de inruilwaarde van uw huidige boot bepalen. Bespaar uzelf tijd en moeite. Geen administratieve rompslomp, bezichtigingen en onderhandelingen.

 

Financieel voordeel

Van der Heijden Yachts kan een hogere inruilwaarde of speciale kortingen op de bouw van uw nieuwe jacht bieden. Dit kan een gunstigere deal zijn dan het verkopen via een jachtmakelaar. U bespaart ook de courtage van de verkoopprijs.

 

Directe afhandeling

Bij inruil van uw jacht kan de transactie vaak snel en efficiënter worden afgehandeld, omdat alles via één partij verloopt. Een complexe verrekening achteraf wordt u bespaard. Dit versnelt het proces en voorkomt onnodige vertragingen.

 

Maatwerk en flexibiliteit

Bij Van der Heijden Yachts bouwen wij unieke jachten op maat. Wij kunnen ook snel leveren uit voorraad. De tijd dat u zonder boot zit, is hierdoor beperkt. U hoeft dus niet twee tot drie jaar te wachten.

 

Hoge restwaarde

Een Van der Heijden jacht behoudt een hoge restwaarde, waardoor u verzekerd bent van een onbezorgde investering.

Nederlandse scheepswerf
Volledige bouw in eigen beheer

Custom en semi-custom opties
Uitstekende vaareigenschappen

    Nieuwsbrief
    Houd me op de hoogte
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.